Sveriges bästa lärare ska prisas för 4 året i rad!

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare

Mitt namn är Beata och jag har grundat Lärargalan för att uppmärksamma landets lärarförebilder. Genom nomineringar från elever hyllas Sveriges lärarhjältar under en galakväll i höst. Tio lärare prisas på Lärargalan, tre pristagare blir Årets lärare i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet och vinner upp till 50.000 kr.

Vi vill informera dig om att nomineringen är öppen för alla mellanstadie-, högstadie- och gymnasieelever att rösta på sin lärarhjälte. Det vore roligt att få uppmärksamma just Er skolas duktiga lärare på Lärargalan. 

Vi har bifogat en affisch som ni gärna får sätta upp i skolans uppmärksammade lokaler och platser för att era lärare ska bli nominerade.

Sprid skolans lärare genom Lärargalan:

Om ni har en film, bilder eller inslag som uppmärksammar er skolas lärarhjältar, så skicka gärna det till info@larargalan.se då vi vill sprida så många framgångsexempel som möjligt runt om i landet över hela året. 

Om galakvällen:

Den årliga galakvällen bjuder in till underhållning, middag och prisutdelning för landets lärarhjältar. Tidigare år har underhållningen bestått av bland annat överlevaren från förintelsen Emerich Roth, en av grundarna till Spotify Martin Lorentzon, en av grundarna till Klarna Sebastian Siemiatkowski, professor i litteraturvetenskap Ebba Witt-Brattström och sångarna Dr Alban, Sonja Aldén, Patrik Isaksson och Martin Stenmarck.

Nomineringen: 

Pristagarna nomineras av landets elever i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. För att utse vinnarna samlas en jury och analyserar elevernas nomineringar för att fastställa årets lärarpristagare.

-- 

Vänliga hälsningar

Sara Björlin 
Projektledare för Stiftelsen Lärargalan

"Att förmedla kunskap är en sällsynt talang som få behärskar. En bra lärare gör skillnad både för den enskilda eleven och samhället i stort. Lärargalan hyllar och lyfter Sveriges lärarhjältar runt om i landet genom elevernas röster. Under en årlig galakväll prisas lärare på scen som landets alla gymnasie-, högstadie- och mellanstadieelever har röstat fram. Inför 2018s gala, deltog 30 000 elever från samtliga kommuner med nomineringar."

Telefon: 073 425 98 80 
www.larargalan.se